BÉAUTIUM

Contacts

523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

+1 234 719 8948
+1 987 654 3210

support@beautium.com

Working Hours

Monday - Saturday: 9am - 6pm
Sunday: Closed

Ламиниране и боядисване на мигли – Всичко, което трябва да знаете

Ламиниране и боядисване на мигли – модерен метод  за постигане на завладяващ поглед с по-извити и дълги мигли. Тази техника промени ежедневната сутрешна рутина на редица дами и господа с зашеметяващи резултати със завидна трайност. 

В следващите редове от статията на The browtique ще разгледаме какво включва ламинирането и боядисването на мигли, предимствата и стъпките, необходими за постигането на завладяващ поглед, още след първата процедура.

Що е то ламиниране и боядисване на мигли?

Ламинирането на мигли е козметична процедура, която се разглежда като изключително популярна поради поразителния ефект БЕЗ допълнително увреждане на миглите. Още след първата процедура се забелязва осезаема разлика във вида на миглите.

Боядисване на мигли, от друга страна, е козметична процедура, която представлява оцветяване на миглите до желан нюанс, засилване на естествения им цвят и създаване на по-изразителен вид. Обикновено се използват кафяви или черни цветове. Трик, който спестява изключително много време и средства за ежедневното подчертаване на миглите със спирала. А резултатът е траен и се запазва до 4 седмици.

Предимства, когато имате ламинирани и боядисани мигли

Тази козметична процедура се слави с множество предимства! 

Подобрен външен вид: Ламинирането и боядисването на мигли незабавно подобрява цялостния ви външен вид, подчертавайки  очите и погледа с красиво дефинирани мигли, които привличат внимание.

Дълготрайни резултати: За разлика от традиционната спирала или изкуствените мигли, ламинирането и боядисването предлагат дълготрайни резултати, които издържат на суровото ежедневие. Така гарантират, че вашите мигли изглеждат безупречно, денонощно.

Ниска поддръжка: Кажете сбогом на неприятностите от ежедневното нанасяне на спирала или мигли косъм по косъм. Ламинираните и боядисани мигли изискват минимална поддръжка, което ви позволява да рационализирате рутината си за красота, без да жертвате зашеметяващите резултати.

Естествен вид: За разлика от някои изкуствени подобрения на миглите, техниките за ламиниране и боядисване се извършват на вашите естествени мигли. Така се подчертава тяхната форма и цвят за фин, но поразителен ефект.

Водоустойчиви: С ламиниране и боядисване на мигли можете да се сбогувате с досадните тъмни кръгове под очите, причинени от размазана спирала. Тази процедура е водоустойчива, което гарантира, че вашите мигли остават същите дори при влага, сълзи или дъжд.

Стъпки за ламиниране и боядисване на мигли?

  1. Процесът започва със задълбочена консултация със сертифициран експерти, за да обсъдите желания външен вид и всички притеснения, които може да имате.
ламиниране и боядисване на вежди
  1. Миглите се почистват, за да се отстранят излишни наслоявания на грим или естествени масла, за да се гарантира оптимален ефект от процедурата.
  1. Специализиран, кремообразен продукт се нанася внимателно върху миглите, в средата на косъма. Това решение поставя миглите на място, осигурявайки обем и повдигане.
  1. След като миглите са ламинирани, се нанася нюанс, за да се подсили цвета им и да се добави дълбочина. Нюансът се избира според желанията на клиента.
  1. След процеса на боядисване се прилага разтвор за фиксиране на резултата. 
ламиниране и боядисване на вежди

Често задавани въпроси за ламиниране и боядисване на мигли

За кого е подходяща тази процедура?

Ламинирането и боядисването на мигли е подходяща процедура за всеки, дори за чувствителните очи. При кожни проблеми и раздразнения в областта около очите или бременност и алергии, този тип процедура не е подходяща. 

Как да запазим ефекта от ламиниране и боядисване на мигли за по-дълго?

За да запазите ефекта за вашите мигли възможно най-дълго след процедурата, избягвайте да ги мокрите в първите 24 часа след процедурата и НЕ използвате продукти на маслена основа. Консултирайте се със специалиста, който извършва процедурата, за подходящи продукти, които да използвате или не, след процедурата.

Колко време трае ефекта от тези процедури?

След процедурата по ламиниране и боядисване на мигли, всеки има желанието да запази ефекта за максимално дълго време. С правилната грижа ламинирането ще запази ефекта си от месец и половина до два месеца, докато боята запазва трайността си до 4 седмици.

Колко струва процедурата?

Цените за козметичната процедура се определят спрямо различни фактори. Качеството на използваните продукти за ламиниране и боядисване може да варира значително. Респективно, процедурата с висококачествени продукти осигурява превъзходни резултати и дълготрайност.
За подробна и актуална информация разгледайте нашия списък с цени.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button