BÉAUTIUM

Contacts

523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

+1 234 719 8948
+1 987 654 3210

support@beautium.com

Working Hours

Monday - Saturday: 9am - 6pm
Sunday: Closed

Добре дошли в "The Browtique Brow Studio"

About
Mястото, където съчетаваме професионализъм с уют, за да създадем неповторимо преживяване. В студиото ни внимание към детайла се преплита с приятна атмосфера и уют, предоставяйки на всеки клиент възможност за релакс и грижа за себе си. Създадохме модерно и уютно студио, където с висок стандарт и грижа за всеки, да се почувствате специални.
Емили Николова

Emily

The browtique

В студио “ The Browtique” работим с професионалисти  и се стремим към постоянно развитие, като използваме само продукти от висок клас и последните иновации в света на красотата. Качеството е ключът към нашата работа и не правим компромис с него.

Знаем, че когато стъпите за първи път в студиото ни, е важно да се чувствате спокойни,затова внимателно обясняваме всеки етап от процедурата, като се уверяваме, че клиентът разбира какво правим във  всяка стъпка. Подхождаме с грижа и професионализъм, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

The Browtique
Play Video
Интериор на студиото на The Browtique

Какво казват нашите клиенти за салона?

 • Много съм доволна от професионализма, харизма и отношението на Емили, при която си направих ламиниране и боядисване на мигли. Изключително приятно и слънчево момиче, обясняващо търпеливо и предразполагащо клиента. Препоръчвам с две ръце! 🙏🏻👀

  Aleksandra Staneva Avatar Aleksandra Staneva
  10.06.2024

  Готино място, готина атмосфера и най-вече добро,качествено и предразполагащо обслужване.Благодаря ти Емили за новата визия и за непринуденото и приятелското ти отношение

  desislava stefanova Avatar desislava stefanova
  10.06.2024

  Емили е страхотна! Много е прецизна, обяснява процедурата стъпка по стъпка. Има страхотно излъчване, много позитивен човек! За първи път посетих салона и останах много доволна. А крайният резултат е брилянтен! Направих си ламиниране + боядисване + терапия на миглите! Силно препоръчвам и определено ще повторя посещението!!!

  Melis Shaban Avatar Melis Shaban
  01.06.2024
 • Безкрайно професионално, възпитано и мило отношение от Емили! Тя е едно младо, разбиращо, отзивчиво и внимателно момиче! Благодаря й за цялото търпение, за спокойствието и за прецизността, с която работи! Изключително съм доволна и със сигурност е единственият козметик в София, на когото бих се доверила толкова много!!! Благодаря ти, Емили! 🌞

  Rebecca Hale Avatar Rebecca Hale
  01.06.2024

  Благодаря на Емили . Изключително съм доволна от ефекта,който се постигна с веждите ми . Пълна промяна, зашеметяващ резултат.Силно препоръчвам ламиниране и боядисване на вежди за по плътни,изразителни и естествено изглеждащи вежди.

  Just Ana Avatar Just Ana
  01.06.2024

  Салано е със страхотна атмосфера, Емили работи изключително спокойно и се старе да направи това което клиента желае да е (върши чудеса 😉 много съм доволна а и компанията ѝ е приятна минутите минават без да усетиш. Благодаря много със сигурност отново ще я посетя!

  Лилиян Александрова Avatar Лилиян Александрова
  01.05.2024
 • Посещението ми (вежди) беше много приятно. Бях малко притеснена в началото, защото не знаех какъв ще бъде резултатът, но се оказа, че опасенията ми бяха напразни. Емили беше много мила и старателна. През цялото време обясняваше какво нанася и какво ще прави. Студиото е много приятно и вътре е доста чистичко. Желая много късмет и успехи на Емили в бизнеса, защото млади хора като нея с желание за работа и грижа за клиента го заслужават. Благодаря, Емили, за грижите и усилията!

  Maya Popova Avatar Maya Popova
  01.02.2024

  Официално най-доброто ламиниране на мигли, на което съм ходила. Емили работи изключително внимателно и спокойно, което прави процедурата много приятна. Резултатът е страхотен, отношението също; има си причина всички ревюта да са толкова добри. 😊 Като цялостно преживяване - 10/10, препоръчвам на всеки.

  Nikoleta Nenova Avatar Nikoleta Nenova
  17.09.2023

  Емили е изключително мила и любезна млада дама!❤️ Работи с много внимание и професионализъм! По време на цялата процедура даваше разяснения за продуктите и цялостния процес. Останах супер доволна след процедурите - ламиниране и боядисване на вежди и мигли. За първи път си правя подобен тип процедури и резултатите са впечатляващи!Много съм доволна и с удоволствие ще дойда пак! Препоръчвам да опитате и вие!

  Юлия Славчева Avatar Юлия Славчева
  17.08.2023
 • Страхотно място за разкрасяване, много е чисто и приятно. Емили е много мила, с внимание към детайла, много съм доволна и препоръчвам!

  Radina Stefanova Avatar Radina Stefanova
  17.07.2023

  Изключително мила и любезна млада дама! Емили с внимание и професионализъм се погрижи миглите ми да бъдат красиво и естествено повдигнати. Направи ми ламиниране и боядисване като през целия процес ми обясняваше стъпките които предприема за процедурата. Един приятно прекаран час в уютна обстановка и чудесен резултат. Със сигурност ще повторя посещението си.

  Mira Djambazka Avatar Mira Djambazka
  17.07.2023

  Много съм доволна от студиото и от крайния резултат! За пръв път си правих ламиниране на веждите и Емили беше много внимателна и информативна. Обясни ми подробно за всички стъпки от процеса и се погрижи да съм доволна и да знам, че на всеки етап може да промени нещо ако не ми хареса. Бях спокойна, че всичко ще се получи както искам. Времето мина неусетно и определено ще я посетя отново. Препоръчвам студиото с две ръце и две добре оформени вежди 😀

  Mariya Drakaliyska Avatar Mariya Drakaliyska
  17.06.2023
 • Емили е страхотно младо, мило и много възпитано момиче. Правих си ламиниране на мигли и останах много доволна от крайния резутат. Беше много внимателна по време на процедурата и ми обясняваше всяка една стъпа. Определено препоръчвам мястото и бих отишла отново.

  Ana-Mariya Traykova Avatar Ana-Mariya Traykova
  17.06.2023

  Емили работи с лекота и е доста сръчна, също така много предразполагаща. Много й благодаря за процедурите, които ми направи, определено ще повторя!

  Nikeya Kancheva Avatar Nikeya Kancheva
  17.05.2023

  Работи изключително внимателно и нежно. Голям професионалист. Ходя при нея и на ламиниране на вежди и на мигли. Уникални ми ги прави! Препоръчвам!

  Lilly Anachkova Avatar Lilly Anachkova
  17.05.2023
Сертификат 5

За мен

Емили Николова е вдъхновен и отдаден професионалист в света на „brow art-та“, съчетавайки изключителни умения и страст към работата. С богат опит в медицинската сфера като дипломиран зъботехник, тя пренася своите умения и прецизност в изкуството на оформянето на вежди и мигли.

Завършва средното си образование в една от най-престижните гимназии в град София 22. СЕУ „Георги Стойков Раковски“, а висшето си образование в Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ специалност “Зъботехника”.

След повече от три години практика като зъботехник, Емили решава да промени посоката на кариерата си, влизайки в света на „brow art-та“. Обучена и сертифицирана в различни техники като ламиниране на мигли, ламиниране на вежди, боя и къна на вежди и мигли, архитектура и оформяне на вежди, тя изгражда своите умения чрез интензивни тренировки и стремеж за високи резултати във всяко свое действие.

Емили създава уютна и професионална обстановка, където с внимание към детайла и индивидуален подход към всеки клиент, тя вдъхва увереност и самочувствие. С дългогодишен опит и ангажираност, тя предоставя неизменен стандарт за качество и професионализъм в областта на „brow art-та“. Нейната отдаденост към работата и индивидуален подход към всяка дама, се отразяват в десетки доволни клиенти, които се връщат отново.

Сертификат 1
Сертификат 2
Сертификат 3
Сертификат 4
Call Now Button