BÉAUTIUM

Contacts

523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

+1 234 719 8948
+1 987 654 3210

support@beautium.com

Working Hours

Monday - Saturday: 9am - 6pm
Sunday: Closed

Заглавие на услугата

Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата Кратко описание на услугата

Времетраене на процедурата: Х време

Цена на процедурата: Х лева

Как протича процедурата?

Стъпка 1. (Заглавие)

Стъпка 1 – пишем заглавие на стъпката с едно изречение описание и нагледан пример на стъпката с гиф

*Важно е да се акцентира, че процедурата е безболезненена и може да бъде премахната в домашни условия за разлика от микропигментация и микроблейдинг (важи за вежди)

Стъпка 2. (Заглавие)

Стъпка 2 – пишем заглавие на стъпката с едно изречение описание и нагледан пример на стъпката с гиф

*Важно е да се акцентира, че процедурата е безболезненена и може да бъде премахната в домашни условия за разлика от микропигментация и микроблейдинг (важи за вежди)

За колко време трае тази услуга и кога е добре да си запишат нов час

Какво казват нашите клиенти за салона?

 • Много съм доволна от професионализма, харизма и отношението на Емили, при която си направих ламиниране и боядисване на мигли. Изключително приятно и слънчево момиче, обясняващо търпеливо и предразполагащо клиента. Препоръчвам с две ръце! 🙏🏻👀

  Aleksandra Staneva Avatar Aleksandra Staneva
  10.06.2024

  Готино място, готина атмосфера и най-вече добро,качествено и предразполагащо обслужване.Благодаря ти Емили за новата визия и за непринуденото и приятелското ти отношение

  desislava stefanova Avatar desislava stefanova
  10.06.2024

  Емили е страхотна! Много е прецизна, обяснява процедурата стъпка по стъпка. Има страхотно излъчване, много позитивен човек! За първи път посетих салона и останах много доволна. А крайният резултат е брилянтен! Направих си ламиниране + боядисване + терапия на миглите! Силно препоръчвам и определено ще повторя посещението!!!

  Melis Shaban Avatar Melis Shaban
  01.06.2024
 • Безкрайно професионално, възпитано и мило отношение от Емили! Тя е едно младо, разбиращо, отзивчиво и внимателно момиче! Благодаря й за цялото търпение, за спокойствието и за прецизността, с която работи! Изключително съм доволна и със сигурност е единственият козметик в София, на когото бих се доверила толкова много!!! Благодаря ти, Емили! 🌞

  Rebecca Hale Avatar Rebecca Hale
  01.06.2024

  Благодаря на Емили . Изключително съм доволна от ефекта,който се постигна с веждите ми . Пълна промяна, зашеметяващ резултат.Силно препоръчвам ламиниране и боядисване на вежди за по плътни,изразителни и естествено изглеждащи вежди.

  Just Ana Avatar Just Ana
  01.06.2024

  Салано е със страхотна атмосфера, Емили работи изключително спокойно и се старе да направи това което клиента желае да е (върши чудеса 😉 много съм доволна а и компанията ѝ е приятна минутите минават без да усетиш. Благодаря много със сигурност отново ще я посетя!

  Лилиян Александрова Avatar Лилиян Александрова
  01.05.2024
 • Посещението ми (вежди) беше много приятно. Бях малко притеснена в началото, защото не знаех какъв ще бъде резултатът, но се оказа, че опасенията ми бяха напразни. Емили беше много мила и старателна. През цялото време обясняваше какво нанася и какво ще прави. Студиото е много приятно и вътре е доста чистичко. Желая много късмет и успехи на Емили в бизнеса, защото млади хора като нея с желание за работа и грижа за клиента го заслужават. Благодаря, Емили, за грижите и усилията!

  Maya Popova Avatar Maya Popova
  01.02.2024

  Официално най-доброто ламиниране на мигли, на което съм ходила. Емили работи изключително внимателно и спокойно, което прави процедурата много приятна. Резултатът е страхотен, отношението също; има си причина всички ревюта да са толкова добри. 😊 Като цялостно преживяване - 10/10, препоръчвам на всеки.

  Nikoleta Nenova Avatar Nikoleta Nenova
  17.09.2023

  Емили е изключително мила и любезна млада дама!❤️ Работи с много внимание и професионализъм! По време на цялата процедура даваше разяснения за продуктите и цялостния процес. Останах супер доволна след процедурите - ламиниране и боядисване на вежди и мигли. За първи път си правя подобен тип процедури и резултатите са впечатляващи!Много съм доволна и с удоволствие ще дойда пак! Препоръчвам да опитате и вие!

  Юлия Славчева Avatar Юлия Славчева
  17.08.2023
 • Страхотно място за разкрасяване, много е чисто и приятно. Емили е много мила, с внимание към детайла, много съм доволна и препоръчвам!

  Radina Stefanova Avatar Radina Stefanova
  17.07.2023

  Изключително мила и любезна млада дама! Емили с внимание и професионализъм се погрижи миглите ми да бъдат красиво и естествено повдигнати. Направи ми ламиниране и боядисване като през целия процес ми обясняваше стъпките които предприема за процедурата. Един приятно прекаран час в уютна обстановка и чудесен резултат. Със сигурност ще повторя посещението си.

  Mira Djambazka Avatar Mira Djambazka
  17.07.2023

  Много съм доволна от студиото и от крайния резултат! За пръв път си правих ламиниране на веждите и Емили беше много внимателна и информативна. Обясни ми подробно за всички стъпки от процеса и се погрижи да съм доволна и да знам, че на всеки етап може да промени нещо ако не ми хареса. Бях спокойна, че всичко ще се получи както искам. Времето мина неусетно и определено ще я посетя отново. Препоръчвам студиото с две ръце и две добре оформени вежди 😀

  Mariya Drakaliyska Avatar Mariya Drakaliyska
  17.06.2023
 • Емили е страхотно младо, мило и много възпитано момиче. Правих си ламиниране на мигли и останах много доволна от крайния резутат. Беше много внимателна по време на процедурата и ми обясняваше всяка една стъпа. Определено препоръчвам мястото и бих отишла отново.

  Ana-Mariya Traykova Avatar Ana-Mariya Traykova
  17.06.2023

  Емили работи с лекота и е доста сръчна, също така много предразполагаща. Много й благодаря за процедурите, които ми направи, определено ще повторя!

  Nikeya Kancheva Avatar Nikeya Kancheva
  17.05.2023

  Работи изключително внимателно и нежно. Голям професионалист. Ходя при нея и на ламиниране на вежди и на мигли. Уникални ми ги прави! Препоръчвам!

  Lilly Anachkova Avatar Lilly Anachkova
  17.05.2023

За кого е подходяща процедурата и за кого не?

Подходяща е за

Този

Този

И този

Не е подходяща за

Този

И този

Интериорът на нашето студио

Трансформациите на нашите клиенти

Информация за мен

Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен Кратко био за мен 

Локация

Марките, с които работим

Често срещани въпроси

Активиращо заглавие

Call Now Button